vaikuttavat ainesosat ja perusteet

Valitessamme raaka-aineita ja suunnitellessamme tuotteita ammennamme neljän sukupolven  keräämästä tiedosta ja kokemuksesta. Tästä syystä olemme kehittäneet oman arviointiperusteemme, jotka eivät vastaa kosmetiikka-alan yleisiä vaatimuksia. Säätelevässä ihoterapiassa teemme eron perusainesten ja vaikuttavien ainesosien välillä:


1. Aineet, joita löytyy luonnollisesti ihosta, kuten mm. skvalaaniöljy, L+ -maitohappo,            hyaluronihappo tai dekspantenoli.

Iho ottaa ne helposti vastaan ja työstää niitä. Ne eivät ole pelkästään ihoystävällisiä, vaan ne vaikuttavat ennen kaikkea tehokkaammin kuin iholle vieraat aineet. Tämän vaikutuksen saavuttamiseksi on tärkeää, että aineilla ei ole pelkästään sama nimi kuin ihon omilla ”raaka-aineilla”, vaan ne vastaavat täysin niiden kemiallista koostumusta.

 Siksi kiinnitämme erityistä huomiota käyttämiemme aineiden puhtauteen ja laatuun.

2. Aineet, jotka ovat sukupolvien ajan toimineet, kuten lääkesavi, piimaa tai sinkkioksidi.

 

Näiden aineiden osalta sillä ajanjaksolla, jona elimistömme on voinut kerätä kokemusta niiden vaikutuksista, on merkitsevä rooli. Pitkällä aikavälillä elimistö pystyy integroimaan myös alun perin ”vieraita” aineita. Koska tämän kaltaisia aineita ei voida tarkasti määritellä ”hyödyllisiksi” tai ”haitallisiksi”, on monivuotinen kokemus raaka-aineen parissa tarpeen. Joka tapauksessa tärkeintä on raaka-aineidemme mahdollisimman hyvä yhteensopivuus ihon kanssa.

tuotteet

Jokaisen iho on erilainen ja muuttuu jatkuvasti. Se muuttuu henkilön elintapojen mukaan: se reagoi niin ravintoon ja sairauksiin kuin myös olosuhteisiin kuten stressiin, pelkoon, iloon, fyysiseen ja psyykkiseen rasitukseen. Siksi emme usko, että on mahdollista kehittää ja valmistaa tuotetta, jota jokainen pystyisi käyttämään samalla tavalla.

Olemme kehittäneet Rosel Heim nature+science ihonhoitojärjestelmän, joka mukauttaa hoito-ohjelman ihon yksilöllisiin tarpeisiin. Kosmetologi suunnittelee vain muutamien tuotteiden avulla yksilöllisen ja ajantasaisen hoidon. Tästä syystä kosmetologin kokemus ja dermatologinen erityisosaaminen ovat välttämättömiä edellytyksiä onnistuneelle hoidolle.

Suunnitellessaan yksilöllistä hoitoa kosmetologi selvittää ensin oireet. Tämän jälkeen hän käy läpi asiakkaan hoitohistorian, jotta voidaan selvittää iho-ongelmien mahdolliset aiheuttajat.
Lopullinen arvio tehdään vasta kolmannessa vaiheessa, kun oireet ja ihon hoitohistoria on tarkasteltu.

Vasta näiden tietojen pohjalta kosmetologi voi suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa hoito-ohjelman, joka sopeutetaan asteittain normalisoituvaan ihoon.

ihon puhdistus

ihon uudistaminen

ihon suojaaminen

terapiatuotteet

aurinkosuoja

vartalotuotteet

miesten tuotteet

deko

©2019 by Rosel Heim